ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ – HELLENES ABROAD

Εκτός των συνόρων της πατρίδας μας, «υπάρχει μια ακόμη Ελλάδα»

Καλωσορίζουμε σας στην ιστοσελίδα www.hellenesabroad.org (“η Ιστοσελίδα”). Η παρούσα πολιτική απορρήτου εξηγεί πώς συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αυτή η πολιτική ισχύει για την Ιστοσελίδα και για τη χρήση των υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω αυτής.

Συγκατάθεση

Χρησιμοποιώντας την Ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη συλλογή και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων σύμφωνα με αυτήν την πολιτική απορρήτου.

Συλλογή Δεδομένων

Κατά τη χρήση της Ιστοσελίδας, ενδέχεται να ζητηθούν προσωπικά σας δεδομένα, όπως το όνομα, η διεύθυνση email, ο αριθμός τηλεφώνου κ.ά. Θα χρησιμοποιηθούν αυτά τα δεδομένα μόνο για το σκοπό για τον οποίο υποβλήθηκαν.

Χρήση Δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται μέσω της Ιστοσελίδας μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την παροχή και βελτίωση των υπηρεσιών μας. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή ενημερωτικών υλικών ή ενημερώσεων σχετικά με την ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες μας.

Διαμοιρασμός Δεδομένων

Δεν θα μεταβιάσουμε, δημοσιοποιήσουμε ή μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με τρίτους χωρίς την εκ των προτέρων συγκατάθεσή σας, εκτός αν απαιτείται από το νόμο.

Δικαιώματα Ατόμων Δεδομένων

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα, να διορθώσετε λανθασμένες πληροφορίες ή να ζητήσετε τη διαγραφή τους. Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε αυτά τα δικαιώματα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου

Ενδέχεται να ανανεώσουμε αυτήν την πολιτική απορρήτου από καιρό σε καιρό. Οι αλλαγές θα αναρτώνται σε αυτήν τη σελίδα, και σας συνιστούμε να την ελέγχετε περιοδικά.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την πολιτική απορρήτου, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση drimousis@gmail.com.