ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ – HELLENES ABROAD

Εκτός των συνόρων της πατρίδας μας, «υπάρχει μια ακόμη Ελλάδα»

Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα www.hellenesabroad.org (“η Ιστοσελίδα”). Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις για τη χρήση της Ιστοσελίδας. Η πρόσβαση και η χρήση της Ιστοσελίδας υποδηλώνει ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρακάτω όρων:

Περιεχόμενο Ιστοσελίδας

Ολόκληρο το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων των κειμένων, των εικόνων, των γραφικών, των λογοτύπων, των ονομάτων προϊόντων και των ονομάτων υπηρεσιών, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Nickon Enterprises Pty Ltd ή των συνεργατών της και προστατεύονται από τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων.

Περιορισμός Ευθυνών

Η [Όνομα Εταιρείας] δεν φέρει καμία ευθύνη για την ακρίβεια, την εγκυρότητα ή την πληρότητα των πληροφοριών που παρέχονται στην Ιστοσελίδα. Η χρήση των πληροφοριών της Ιστοσελίδας γίνεται με δική σας ευθύνη.

Σύνδεσμοι προς Τρίτα Πρόσωπα

Η Ιστοσελίδα μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσμους προς ιστοσελίδες τρίτων. Η Nickon Enterprises Pty Ltd δεν ελέγχει αυτές τις ιστοσελίδες και δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο τους ή τη χρήση τους.

Διασφάλιση Ασφάλειας

Η Nickon Enterprises Pty Ltd καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διασφάλιση της ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων, αλλά δεν μπορεί να εγγυηθεί την απόλυτη ασφάλεια.

Αλλαγές στους Όρους

Η Nickon Enterprises Pty Ltd διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τους όρους αυτούς χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Οι αλλαγές θα αναρτώνται στην Ιστοσελίδα και θα ισχύουν από την ημερομηνία της ανάρτησής τους.

Επικοινωνία

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτούς τους όρους, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση drimousis@gmail.com.