ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ – HELLENES ABROAD

Εκτός των συνόρων της πατρίδας μας, «υπάρχει μια ακόμη Ελλάδα»

17/8/2023

Αγαπητά μέλη του οργανισμού ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ,

Ελπίζω να βρίσκεστε όλοι καλά και υγιείς. Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την αφοσίωσή σας και τη στήριξή σας προς τον οργανισμό μας.

Είναι μεγάλη τιμή και προνόμιο να είμαι ο Πρόεδρος αυτής της υπέροχης κοινότητας. Η αφοσίωσή μας στην προώθηση των στόχων και των αξιών μας μας κάνει ισχυρούς και αποφασισμένους να διαδώσουμε το μήνυμά μας περισσότερο από ποτέ.

Ο οργανισμός ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ έχει ως στόχο τη συνδεσμολογία και τη στήριξη των Ελλήνων ανά τον κόσμο. Μέσα από τη συνεργασία μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε πραγματική αλληλεγγύη, να προωθήσουμε τον πολιτισμό μας και να συμβάλουμε στην ανάπτυξη της ελληνικής κοινότητας.

Σας παρακαλώ να συνεχίσετε το πάθος και τη δέσμευσή σας για τους στόχους μας. Ο δρόμος μπροστά μας είναι ανοικτός με ευκαιρίες και προκλήσεις, αλλά με την ένωση και την αποφασιστικότητά μας, θα ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο.

Είμαι εδώ για να σας υποστηρίξω και να ακούσω τις απόψεις σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιοδήποτε θέμα, απορία ή πρόταση.

Σας ευχαριστώ και πάλι για την προσφορά σας στον οργανισμό ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.
Μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια δυναμική και ανεκτίμητη κοινότητα.

Με εκτίμηση,

Νικόλαος Δρυμούσης
Πρόεδρος, ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ