ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ – HELLENES ABROAD

Εκτός των συνόρων της πατρίδας μας, «υπάρχει μια ακόμη Ελλάδα»

[Ημερομηνία]

Προς: [Όνομα Εταιρείας/Οργανισμού]
Τμήμα Χορηγιών
[Διεύθυνση]
[Πόλη, Ταχυδρομικός Κώδικας]

Αγαπητοί [Όνομα/Επώνυμο υπεύθυνου χορηγιών],

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την εκτίμησή μας για την αφοσίωσή σας στην υποστήριξη της προσπάθειας μας για τη διατήρηση και προώθηση της ελληνικής κουλτούρας και της ελληνικής ταυτότητας στο εξωτερικό.

Η οργάνωσή μας, [Όνομα Οργανισμού], αφιερώνει τις προσπάθειές της στη διατήρηση του πλούσιου πολιτισμού, της γλώσσας και των παραδόσεων των Ελλήνων που ζουν μακριά από την πατρίδα τους. Έχοντας στόχο τη δημιουργία ποιοτικών εκδηλώσεων, εκπαιδευτικών προγραμμάτων και πολιτιστικών εκδηλώσεων, επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε ένα ενεργό και ενημερωμένο δίκτυο, που ενώνει τους Έλληνες του εξωτερικού με τις ρίζες τους και την ιστορία τους.

Οι χορηγίες σας είναι αναντικατάστατες για την υλοποίηση των στόχων μας. Με την πολύτιμη σας στήριξη, μπορούμε να διευρύνουμε το εύρος των προγραμμάτων και να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα στην κοινότητά μας. Συνεισφέροντας στην προσπάθειά μας, συμμετέχετε ενεργά στην προώθηση των ελληνικών αξιών και την ενίσχυση της ελληνικής ταυτότητας στον κόσμο.

Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και δεσμευόμαστε να διατηρούμε την υψηλή ποιότητα των δράσεών μας και την αποτελεσματική αξιοποίηση κάθε πόρου που μας παρέχετε.

Παρακαλούμε να δείτε συνημμένο το πρόγραμμα χορηγιών μας, καθώς και τις ανταποκρίσεις που θα έχει η ενίσχυσή σας. Θα χαρούμε να συζητήσουμε τη συνεργασία μας και να σας παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες, αν το επιθυμείτε.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την προσοχή σας και την υποστήριξή σας προς την οργάνωσή μας.

Με εκτίμηση,

[Το Όνομα σας]
[Τίτλος]
[Επικοινωνία]

Συνημμένο: [Πρόγραμμα Χορηγιών ή Άλλα Έγγραφα]