ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ – HELLENES ABROAD

Εκτός των συνόρων της πατρίδας μας, «υπάρχει μια ακόμη Ελλάδα»

17/8/2023

Αγαπητοί συμπατριώτες,

Ελπίζουμε ότι αυτό το γράμμα σας βρίσκει υγιείς και καλά στο χώρο σας του εξωτερικού. Είμαστε υπερήφανοι που ανήκουμε στην ελληνική διασπορά και θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας ένα σημαντικό μήνυμα σχετικά με την οργάνωσή μας, ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.

Στους ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, δεσμευόμαστε να διατηρούμε και να προωθούμε την ελληνική κουλτούρα, τη γλώσσα και τις παραδόσεις σε όλο τον κόσμο. Ο ρόλος μας είναι να συνδέσουμε την ελληνική διασπορά, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για εκπαίδευση, πολιτισμό και κοινωνική αλληλεγγύη και να διατηρήσουμε ζωντανή τη φλόγα της ελληνικότητάς μας.

Σας καλούμε να γίνετε μέλος στους ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ με μακροχρόνια συνδρομή. Η συμβολή σας δεν είναι μόνο μια οικονομική υποστήριξη για το έργο μας, αλλά είναι και η ευκαιρία να ενισχύσετε τον δεσμό σας με τις ρίζες σας και να συμβάλετε στην προώθηση της ελληνικής κουλτούρας.

Ως μέλη στους ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, θα απολαμβάνετε πλεονεκτήματα και ωφέλη που συμβάλλουν στην ενδυνάμωση της προσωπικής και επαγγελματικής σας ανάπτυξης. Θα έχετε πρόσβαση σε εκπαιδευτικά προγράμματα, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δικτύωση με άλλα μέλη και προνόμια που θα συμβάλλουν στην εμπειρία σας ως Έλληνες του εξωτερικού.

Η συνδρομή σας είναι ο δρόμος που θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε το έργο μας και να πραγματοποιήσουμε ακόμα περισσότερες πρωτοβουλίες για τη διατήρηση και προώθηση της ελληνικής παράδοσης.

Γίνετε μέλος στους ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ σήμερα και συμβάλετε στην ενδυνάμωση της ελληνικής κοινότητας του εξωτερικού. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συνδρομή, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ή επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση info@metagreece.org

Σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας και την υποστήριξή σας στην αποστολή μας.


Με εκτίμηση,

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ